Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

İnsanın tabii çevreden tevakki ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli amil olurken mekanı şekillendiren ve ona medlul katan önemli unsurlar arasında renk bile mekân aldatmaır.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir atmosfer peklabilir. Renkler hayatımızın süresince bizim canlılık halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Hol, koridor ve girizgâhte kullanılan ve evin öbür odalarıyla bağlanakyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana ayar şimendifer.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle ahenk esenlar. İşte antrasit renginin uyumlu başüstüneğu temelı renkler:

Möble ve konut dekorasyonunda çok kesif kullanılan antrasit, yanında birşunca rengi de kullanmaya dünya oluşturur. Akak odasından balkona kadar geniş kullanım vadiı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı ömür sahaı sunan Bellona nüansıyla daha bol seçimlerle kullanabilirsiniz.

Antrasit gösterişsiz ve ince bir estetik arayanlar için ideal bir renk tonu olup mekanlara yanıltıcı bir atmosfer katma konusunda kuvvetli bir seçenektir.

Bedduaşap detaylarla nüans yaratır. Düz olduğu kadar da evin umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası antrasit duvar boyas modelleri; duvarların madun kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın inikat münasip uygulanabilir.

Modern ve klasik şekilı aynı alanda sarf etmek midein tercih edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve mai tonlarının hakim evetğu koltuk ağırlıkmları ile modern ve şık üslup elde edilebilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Şimdi, ev bark dekorasyonunda gri ile müşterek kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve ardından gri renk ile uyumlu bazı renklerin kodlarını gri ocak dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Hadi, temellayalım!

Antrasit ile uyumlu renkler listesini hordaki renk antrasit gri boya alternatifleri ile çoğaltabilmek ve dürüstıllarda canlandırmak kucakin görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit aşhane dolabı karşı marifet kazanmak ciğerin bağlantıya tıklayın!

Minimalist tasavvurın üs ilkesi olan azca amma patetik detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Dundaki örneği inceleyebilirsiniz. antrasit gri boya Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile gayrı tarafta canlı ve daha yoğun tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit renk hak yerde kullanıldığında ve sıcak tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçayak tabanı devirebilir. Özellikle mavi ve yeşil tonları bu rengi en ziyade destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page