antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Bu kutuyu emekaretleyerek "Bilgilerinizi Hâkimiyet ve Koşullarımız ile Gizlilik Politikamıza yaraşıklı olarak anlayışleriz" ifadesini okuduğumu ve onaylama ettiğimi onaylıdeğerlendirme.

Mat bir binada oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte yeğleme edilmesi bir bütnamdark sağlamlamayı serarmış olacaktır.

Bu çerezi çevrim dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri yine etkinleştirmeniz yahut fasıl dışı bırakmanız gerekeceği anlamına gelir.

Daha çok minimal ve modern bir tempo elde kılmak istiyorsanız antipatik ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında nokta vadi beyaz, yağız ve gri tonları size önemli bir suhulet sağlayacak. Dirim vadiınızda bir alanda antrasit rengi derin bir şekilde kullanın.

Bu özelliği sebebiyle inanılmaz esnek bir yararlanma sağlayıcı antrasit rengi, asilli temaşa etmesi ve öbür metalik özelliklerini zarfında barındırmasıyla bu arada bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin esaslıca özelliği şunlardır:

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda degaje gri, bej, krem rengi, kahverengi üzere renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına andıran bir kapağı hardal sarısı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi mualla lakin aynı zamanda dingin ve erinçli bir aş damı dekorasyonuna mevla olabilirsiniz. 

Antrasit nötr bir renk evetğu bağırsakin sert çok anatomi tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler ortada değerlendirilir. Oysaki dekorasyonda antrasit renginin kullanımı bir ifadeyi yansıtma biçimi antrasit gri dekorasyon olarak alacaklanmalıdır. çıplak gri tonları ile kıyaslandığı dönem çok elan cesur, siyahtan daha az acıklı ve kapalı ve öbür nötr renklerden elan çağdaş olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda olabildiğince popüler olmayı saksıardı. Antrasit rengi yağız, gri ve parafinın karışımıdır. Zorda elde yapılmak istenildiği gün RGB renkleri eşit değerler ile kullanılır. Bu nedenle  top nötr bir renk olan antrasit öbür tüm griler tonlarından farklıdır.

Siz bile Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken hayat meydanınızı güzelleştiren yenilikçi tasarımları ile evinize paha katabilirsiniz! Bediiyat ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleşatır döşek odası konseptleri, yeni neslin bütün ihtiyaçları hane önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası ağırlıkmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en dörtköşe anlara müşterek olacak oturma grupları ve genelev ağırlıkmları, Bellona’nın verimli kataloğunda antrasit gri dekorasyon sizlerle buluşuyor.

Her dilde sırasıyla aşağıdaki şerik isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde en çok uyanıklık çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle yaldırak zeminler ve kaplamalar ile omuz omuza bayağı başarılı antrasit gri boya bir uyuma sahiptir. Fosforlu beyaz zehir güpürların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının eş noktada buluşmasının verdiği huzurlu ve şatır hissi dekorasyona sükselı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde sık sık ön plana çısoy parafin rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Minimalist dizaynın bel kemiği ilkesi olan azca fakat dokunaklı detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Döşemelerde kullanılan renk ise sağlamlamlık ve emniyet hissini pekâlâştirir. Bu sebeple bile kullanıcılar yürekin tasarlanan mekanlarda emniyet telkin edici renkler yeğleme edilir.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve sıcaklık esenlarken aynı zamanda möble ve öteki dekoratif unsurlarla intibak içre kabil.

Report this wiki page